Moč samoodpuščanja – Najsodobnejši priročnik za osebnostni razvoj

Blaž Cegnar s knjigo Moč smoodpuščanja

V založbi Pedagoškega zavoda Maribor je izšla prva knjiga Blaža Cegnarja z naslovom Moč samoodpuščanja. Odlikuje se po izjemno natančni razlagi delovanja misli in čustev. Hkrati pa je vsebina lahko razumljiva ter zelo uporabna za vsakogar, ki želi izboljšati svoje duševno stanje ter medsebojne odnose. Distribucijo knjige je oktobra 2019 prevzela založba Primus, zato jo lahko poslej naročite le preko njihove spletne strani.

Kako deluje človeški um je izjemno pomembno znanje in najbolje bi bilo, če bi nas o tem učili že v osnovni šoli ali celo v otroškem vrtcu. Želimo si, da bi to knjigo prebral ter jo redno uporabljal vsak slovenec, zlasti pa jo priporočamo vsem staršem in vzgojiteljem.

Predmetne oznake: samospoznavanje, osebnostna rast, samoodpuščanje, psihologija, psihoanaliza, vzgoja, izobraževanje, šolstvo, učenje, spomin, samopomoč, miselni vzorci, čuječnost, introspekcija, čustva, misli, medsebojni odnosi, samopodoba, samozavest, duhovnost.

Vabljeni na povščenje Facebook strani knjige:


Spodaj je kratko video vabilo na knjižnji sejem na Grajskem trgu v Mariboru, ki je potekal v okviru 22. slovenskih dnevov knjige. Tam smo v soboto, 27. Aprila 2019 med 10. in 14. uro prvič javno predstavili knjigo Moč samoodpuščanja. Avtor Blaž Cegnar je imel na odru tudi polurni intervju, ki smo ga posneli na video in bo kmalu objavljen na tej spletni strani.


Priročnik Moč samoodpuščanja je v soboto, 18. Maja 2019 gostoval na festivalu Medeni dan na posestvu Sončni raj v Vodolah blizu Maribora. Valentin in Blaž sta ob 14. uri v predavalnici predstavila vsebino knjige, proti koncu dogodka pa je našo stojnico obiskala tudi ministrica za kmetijstvo Aleksandra Pivec. Povedali smo ji, da priročnik še posebej priporočamo osebam na vodilnih položajih, da povečajo svoje zavedanje in sposobnost odgovornega odločanja.

Valentin Rozman, Aleksandra Pivec in Blaž Cegnar


Naš direktor se je udeležil Medijskega dneva, ki ga je v četrtek 23. Maja 2019 organizirala Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru. Med drugim so bili gostje govorci tudi Natalija Gorščak, direktorica TV Slovenija ter Suzana Lovec, urednica dveh na POP TV. Suzana je med svojim govorim priporočila tri knjige ter omenila film Matrica. Povedala je, kako so novinarji ljudje, ki vedno pojejo rdečo kapsulo, saj so zavezani k odkrivanju resnice. Valentin je vsem prisotnim pripročil knjigo Moč samoodpuščanja – Izhod skozi matrico uma, ki dejansko praktično pokaže, kako se osvoboditi ujetosti v matrico. Med odmorom je knjigo predstavil tudi povezovalcu okrogle mize, Denisu Avdiću, ter se pogovoril z njim glede možnosti skupne promocije knjige.

Valentin Rozman in Denis Avdić