Art kamp 2019

Pedagoški zavod Maribor bo ob sobotah 22. in 29. junija 2019 med 10.00 in 13.00 ter med 16.00 in 20.00 že drugo leto zapored prisoten v mariborskem mestnem parku. Našli nas boste na naši stojnici na prireditvi Korenine srca v okviru festivala Art kamp 2019, ki je del Festivala Lent. Poudarek bo na predstavitvi in prodaji prve knjige Blaža Cegnarja z naslovom Moč samoodpuščanja.


Poleg tega bo na stojnici predstavitev inovativne učne aplikacije Flasher. Družine s predšolskimi otroci se bodo lahko prijavile, da aplikacijo brezplačno uporabljajo za obdobje vsaj 6 mesecev. Začetek testiranja je predviden v začetku šolskega leta 2019/2020.


Na dogodku bo prisoten tudi Blaž Cegnar, avtor knjige in aplikacije. Z veseljem vam bo odgovoril na morebitna vprašanja. Prisoten pa bo tudi Valentin Rozman, direktor Pedagoškega zavoda Maribor.


Obiskali boste lahko še stojnice drugih ponudnikov ter številna druga zanimiva predavanja, delavnice in nastope. Več si lahko preberete na uradni spletni strani dogodka > Art kamp 2019

Vabljeni!

Povezave do naših napovednikov tega dogodka na drugih spletnih mestih:
facebook.com / napovednik.com – 1. sobota / napovednik.com – 2.sobota

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja