Medeni dan 2019

Pedagoški zavod Maribor je gostoval na Medenem dnevu, ki ga je v soboto, 18. Maja 2019, ob svetovnem dnevu čebel, organiziral posestvo Sončni raj, Vodole 2, 2229 Malečnik.

Zaradi prostorskih in ekoloških razlogov dostop z osebnimi vozili ni bil mogoč. Namesto tega je bil organiziran brezplačni avtobusni prevoz izpred Europarka Maribor, kjer se je v njihovi garažni hiši lahko brezplačno parkiralo. Prvi avtobus je krenil ob 9.30 iz Pobreške ceste nasproti reke Drave, nato pa je vozil vsake pol ure v obe smeri. Zadnja vožnja izpred posestva Sončni raj je bila ob 18.30. Trajanje vožnje od Europarka do posestva je bilo okoli 10 minut.

Od 10. do 18. ure je bilo na naši stojnici možno kupili najsodobnejši priročnik za osebnostni razvoj z imenom Moč samoodpuščanja ter se prijavili na brezplačni preizkus inovativne učne aplikacije Flasher. Izgled naše stojnice je bil takšen:


Blaž Cegnar, avtor priročnika, ter Valentin Rozman, direktor zavoda, pa sva od 14.00 do 14.45 v predavalnici podelila najine 10-letne izkušnje z uporabo izjemno učinkovitih orodij za notranjo preobrazbo, ki so opisana v knjigi. Tole je Blaž s priročnikom v roki:


Na dogodku so bile stojnice tudi drugih ponudnikov in številna druga zanimiva predavanja ter delavnice. Obisk dogodka je bil brezplačen, nekatera predavanja drugih izvajalcev pa so bila plačljiva. Več si lahko preberete na uradni spletni strani dogodka > medenidan.si

Oglejte si dokumentarne fotografije dogodka na portalu Napovednik