Medeni dan 2019

Pedagoški zavod Maribor bo gostoval na Medenem dnevu, ki ga v soboto, 18. Maja 2019, ob svetovnem dnevu čebel, organizira posestvo Sončni raj, Vodole 2, 2229 Malečnik.

Zaradi prostorskih in ekoloških razlogov dostop z osebnimi vozili ne bo mogoč. Namesto tega je organiziran brezplačni avtobusni prevoz izpred Europarka Maribor, kjer v njihovi garažni hiši lahko brezplačno parkirate. Prvi avtobus krene ob 9.30 iz Pobreške ceste nasproti reke Drave, nato pa bo vozil vsake pol ure v obe smeri. Zadnja vožnja izpred posestva Sončni raj je ob 18.30. Trajanje vožnje od Europarka do posestva je okoli 10 minut.

Od 10. do 18. ure boste lahko na naši stojnici kupili najsodobnejši priročnik za osebnostni razvoj z imenom Moč samoodpuščanja ter se prijavili na brezplačni preizkus inovativne učne aplikacije Flasher. Izgled naše stojnice bo takšen:


Blaž Cegnar, avtor priročnika, ter Valentin Rozman, direktor zavoda, pa bosta od 14.00 do 14.45 v predavalnici podelila njune 10-letne izkušnje z uporabo izjemno učinkovitih orodij za notranjo preobrazbo, ki so opisana v knjigi. Tole je Blaž s priročnikom v roki:


Na dogodku bodo stojnice tudi drugih ponudnikov in številna druga zanimiva predavanja ter delavnice. Obisk dogodka je brezplačen, nekatera predavanja drugih izvajalcev pa so plačljiva. Več si lahko preberete na uradni spletni strani dogodka > medenidan.si

Vabljeni!

Povezave do naših napovednikov tega dogodka na drugih spletnih mestih:
facebook.com / napovednik.com / eventbrite.com / svetloba.si

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja