Moč samoodpuščanja – Najsodobnejši priročnik za osebnostni razvoj

Blaž Cegnar s knjigo Moč smoodpuščanja

V založbi Pedagoškega zavoda Maribor je izšla prva knjiga Blaža Cegnarja z naslovom Moč samoodpuščanja. Odlikuje se po izjemno natančni razlagi delovanja misli in čustev. Hkrati pa je vsebina lahko razumljiva ter zelo uporabna za vsakogar, ki želi izboljšati svoje duševno stanje ter medsebojne odnose.

Kako deluje človeški um je izjemno pomembno znanje in najbolje bi bilo, če bi nas o tem učili že v osnovni šoli ali celo v otroškem vrtcu. Želimo si, da bi to knjigo prebral ter jo redno uporabljal vsak slovenec, zlasti pa jo priporočamo vsem staršem in vzgojiteljem.

Predmetne oznake: samospoznavanje, osebnostna rast, samoodpuščanje, psihologija, psihoanaliza, vzgoja, izobraževanje, šolstvo, učenje, spomin, samopomoč, miselni vzorci, čuječnost, introspekcija, čustva, misli, medsebojni odnosi, samopodoba, samozavest, duhovnost.

Vabljeni na povščenje Facebook strani knjige:


Spodaj je kratko video vabilo na knjižnji sejem na Grajskem trgu v Mariboru, ki je potekal v okviru 22. slovenskih dnevov knjige. Tam smo v soboto, 27. Aprila 2019 med 10. in 14. uro prvič javno predstavili knjigo Moč samoodpuščanja. Avtor Blaž Cegnar je imel na odru tudi polurni intervju, ki smo ga posneli na video in bo kmalu objavljen na tej spletni strani.


Pripravili smo vam kratko razlago o tem, kaj se zgodil, ko nekdo preko spletne strani Pedagoškega zavoda Maribor naroči knijgo. Če je naročilo oddano med delavniki do 17h, se potrudimo, da knjigo odpremimo preko Pošte Slovenije še isti dan. Naročnik na svoj e-naslov takoj prejme sprejemno številko, preko katere lahko zasleduje lokacijo paketa. Kdor navede mobilno telefonsko številko pa na dan dostave tudi prejeme SMS obvestilo.


Bi radi pred nakupom malce pogledati v notranjost knjige? Izmed vseh 268 strani knjige smo izbrali 22 vzorčnih strani, ki si jih lahko preberete. Poslali vam jih bomo takoj, ko se prijavite na naša obvestila. Kliknite na spodnji gumb ter izpolnite spletni obrazec.